IPB

Bine ati venit! Nu sunteti autentificat, ceea ce inseamna ca nu puteti posta, vota in chestionare sau vedea imaginile de pe forum. Daca doriti sa folositi toate facilitatile oferite de IasiForum.com, gratuit, in mai putin de un minut, va rugam sa va inregistrati. Daca aveti deja un cont, va rugam sa il accesati.
( Intra in cont | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Windows 7, Vienna
Sorin
post Feb 23 2009, 18:10
Post #1

Administrator

Group: Root Admin
From: Iasi
Member No.: 1

A aparut acum ceva timp noul Windows, anume 7. Se stia ca Vista este un sistem de operare de tranzitie, dar Vienna este cu totul altceva si ofera facilitati neintalnite pana acum, fiind scris cu noile tehnici de programare.

L-a incercat cineva? Ce parere aveti de el? smile.gif

--------------------

Ajuta acest forum utilizand un userbar IasiForum pe alte site-uri!
Se cauta moderatori!
Go to the top of the page

Share on Facebook: Share
+Quote Post
Reclama
post Feb 23 2009, 18:10
Post #

Group: Workers
Member No.: 450

Quote Post
bubutza
post Feb 24 2009, 21:44
Post #2

Membru Activ

Group: Super Moderators
Member No.: 12

imi merge pe 512 rami si procesor pentium 4? nu o sa imi ruleze prost? m-as gandi sa-l instalez ca tot trebuie sa pun windowsul cat de curand.
daca il pun, merg driverele vechi?

+Quote Post
Sorin
post Feb 24 2009, 22:31
Post #3

Administrator

Group: Root Admin
Member No.: 1

Din cate am inteles, merg driverele pentru Vista, insa cele pentru XP nu sunt in totalitate compatibile. Au facut astfel incat sa mearga cele pentru Vista in special pentru a nu necesita noi componente doar pentru a trece la Windows 7.

Drivere pentru Vista oricum se gasesc mai peste tot.. deci Windows 7 va merge.. din punctul de vedere al driverelor.

--------------------

Ajuta acest forum utilizand un userbar IasiForum pe alte site-uri!
Se cauta moderatori!

+Quote Post
Chainz
post Feb 28 2009, 12:20
Post #4

Nou Venit
*

Group: Members
From: Vegas
Member No.: 3

Am auzit ca windows 7 este creat special pentru sistemele cu ecrane senzitive, avand technologia N-trig. De asemenea stoarce mult mai mult din sistemele multi-core. Ma tenteaza sa il iau, desi nu stiu daca o sa mearga toate driverele...

+Quote Post
ninjadragos
post Mar 2 2009, 15:26
Post #5

Nou Venit
*

From: IS
Member No.: 26

Ma asteptam sa fie mult mai mediatizat, si nu numai pe internet. Adica, pe forumurile specializate in IT era normal sa se discute pana peste cap despre asta, insa pare un Windows "next-gen" si ma mir ca n-au aparut promotii cu sistemul Win7 preinstalat sau macar la stiri sa il prezinte.

Pun pariu ca inca sunt cativa care dupa ce le vorbesti despre noul Windows o sa spuna: "Dar a aparut.. ?".

+Quote Post
RazorvonDrake
post Mar 2 2009, 15:30
Post #6

Nou Venit
*

Member No.: 27

chiar daca ar fi mult mai bun, nu cred ca am calculatorul destul de bun ca sa il utilizez, deci pentru mine este de domeniul viitorului:))

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version
SEO by MinervaSEO © Icelabz.net  
Time is now: 29th July 2010 - 18:54
Club Romantic | Cazare Slanic Moldova | A.T.S.E Hai-Hui Targu Jiu | sex shop | sex shop Adam si Eva | Baterii | sex shop vibratoare | sex shop lenjerie | Sex Shop