Bine ati venit! Nu sunteti autentificat, ceea ce inseamna ca nu puteti posta, vota in chestionare sau vedea imaginile de pe forum. Daca doriti sa folositi toate facilitatile oferite de IasiForum.com, gratuit, in mai putin de un minut, va rugam sa va inregistrati. Daca aveti deja un cont, va rugam sa il accesati.
( Intra in cont | Inregistrare )
![]() ![]() |
Feb 23 2009, 18:10
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 600 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
L-a incercat cineva? Ce parere aveti de el? -------------------- |
|
Share on Facebook:
Share
|
|
| Reclama |
Feb 23 2009, 18:10
|
![]() Group: Workers Posts: 1 From: Iasi Member No.: 450 |
|
|
|
|
Feb 24 2009, 21:44
|
|
|
Membru Activ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 109 Joined: 20 Feb 09 Member No.: 12 |
imi merge pe 512 rami si procesor pentium 4? nu o sa imi ruleze prost? m-as gandi sa-l instalez ca tot trebuie sa pun windowsul cat de curand.
daca il pun, merg driverele vechi? |
|
|
|
Feb 24 2009, 22:31
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 600 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
Din cate am inteles, merg driverele pentru Vista, insa cele pentru XP nu sunt in totalitate compatibile. Au facut astfel incat sa mearga cele pentru Vista in special pentru a nu necesita noi componente doar pentru a trece la Windows 7.
Drivere pentru Vista oricum se gasesc mai peste tot.. deci Windows 7 va merge.. din punctul de vedere al driverelor. -------------------- |
|
|
|
Feb 28 2009, 12:20
|
|
![]() Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 16 Joined: 18 Feb 09 From: Vegas Member No.: 3 |
Am auzit ca windows 7 este creat special pentru sistemele cu ecrane senzitive, avand technologia N-trig. De asemenea stoarce mult mai mult din sistemele multi-core. Ma tenteaza sa il iau, desi nu stiu daca o sa mearga toate driverele...
|
|
|
|
Mar 2 2009, 15:26
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 29 Joined: 02 Mar 09 From: IS Member No.: 26 |
Ma asteptam sa fie mult mai mediatizat, si nu numai pe internet. Adica, pe forumurile specializate in IT era normal sa se discute pana peste cap despre asta, insa pare un Windows "next-gen" si ma mir ca n-au aparut promotii cu sistemul Win7 preinstalat sau macar la stiri sa il prezinte.
Pun pariu ca inca sunt cativa care dupa ce le vorbesti despre noul Windows o sa spuna: "Dar a aparut.. ?". |
|
|
|
Mar 2 2009, 15:30
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 15 Joined: 02 Mar 09 Member No.: 27 |
chiar daca ar fi mult mai bun, nu cred ca am calculatorul destul de bun ca sa il utilizez, deci pentru mine este de domeniul viitorului:))
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Time is now: 29th July 2010 - 18:54 |