Bine ati venit! Nu sunteti autentificat, ceea ce inseamna ca nu puteti posta, vota in chestionare sau vedea imaginile de pe forum. Daca doriti sa folositi toate facilitatile oferite de IasiForum.com, gratuit, in mai putin de un minut, va rugam sa va inregistrati. Daca aveti deja un cont, va rugam sa il accesati.
( Intra in cont | Inregistrare )
![]() ![]() |
Jul 17 2009, 13:40
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 600 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
După mai bine de un an de la organizarea licitației pentru execuția celui de-al treilea bazin la ștrand au fost finalizate și lucrările. Conducerea DAPPP a precizat că noul bazin este funcțional. „S-au finalizat lucrările la bazin. S-au construit și două clădiri cu grupuri sanitare, s-a amenajat plaja și s-au montat aproape 300 de metri pătrați de pavele în jurul bazinului și pe alei. Noul bazin nu are trambuline”, a precizat Letiția Palaga, șefa DAPPP din cadrul Primăriei. Lucrările care au ajuns la 4,3 milioane de lei au fost executate de firma Impex Amicii, valoarea inițială a contractului fiind majorată. -------------------- |
|
Share on Facebook:
Share
|
|
| Reclama |
Jul 17 2009, 13:40
|
![]() Group: Workers Posts: 1 From: Iasi Member No.: 450 |
|
|
|
|
Aug 28 2009, 15:00
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 28 Aug 09 From: Iași Member No.: 278 |
Frumos la ștrand . Mergeți și voi și vă bucurați de vremea frumoasă .
|
|
|
|
Aug 30 2009, 16:06
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 278 Joined: 25 Apr 09 From: IASI Member No.: 117 |
Cat mai e intrarea?
|
|
|
|
Sep 9 2009, 18:05
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 29 Joined: 02 Mar 09 From: IS Member No.: 26 |
E prea de tot, sta lumea ca sardinele acolo. Inteleg, e cald afara, e ieftina intrarea, dar mai faceti cu randul si lasati si pe altii. E prea aglomerat.. multi tigani..
|
|
|
|
Mar 1 2010, 22:22
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 16 Joined: 01 Mar 10 Member No.: 740 |
Nu am fost, dar avand in vedere ca s-a deschis inca un bazin poate n-o sa mai fie tot asa aglomerat.
Am auzit ca e 4 lei intrarea. Cred ca ar fi o solutie buna scumpirea biletelor, mai ales ca au deschis noul bazin si probabil vor sa-si scoata banii. La vara poate merg si eu sa vad cum e. |
|
|
|
Jun 14 2010, 13:28
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 19 Joined: 30 Oct 09 Member No.: 411 |
apropo de strand...am o intrebare la voi iesenii care ati fost la strand deja (eu nu sunt iesean de asta va intreb:P)
unde este exact strandul din iasi ? am inteles ca e pe strada cicoarei, in cartierul galata, dar mai exact unde ieri de exemplu am trecut pe podul din galata, unde era un indicator la dreapta care indica directia strand....e bun acel indicator ? cam cat mai e de mers de la acel indicator pana la strand ???? multumesc anticipat celor care imi vor raspunde si ma vor lamuri.. |
|
|
|
Jun 14 2010, 14:59
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 600 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
Am atasat o poza cu locatia (strandul e punctul rosu).
Poti merge din Podul de Piatra pe malul stang al Bahluiului. Treci de podul pe care trece trenul, apoi de podul galben pentru masini, si apoi ajungi la strand. Sau mergi din Alexandru spre Mircea si inainte sa treci podul galben faci dreapta. E chiar langa Arcadia, care e destul de mare, il poti observa usor. Sau poti intreba pe cineva cand ajungi prin zona, sigur o sa stie unde e.
Attached File(s)
-------------------- |
|
|
|
Jun 14 2010, 23:27
|
|
|
ok, ms de ajutor..cat de cat m-am mai lamurit....dar mai am 2 nelamuriri:D
1. sa inteleg ca daca merg pe jos si o tin pe directia inainte din podul de piatra ajung...nu ? 2. dar de la podul din galata, cum am zis mai devreme, se poate ajunge si de acolo nu ? ca tot era un indicator o seara placuta... |
|
|
|
Jun 15 2010, 11:11
|
|
|
Nu stiu podul din Galata care e, insa daca mergi din Podul de Piatra pe malul Bahluiului ajungi sigur.
-------------------- |
|
|
|
Jun 15 2010, 11:55
|
|
|
|
|
|