Bine ati venit! Nu sunteti autentificat, ceea ce inseamna ca nu puteti posta, vota in chestionare sau vedea imaginile de pe forum. Daca doriti sa folositi toate facilitatile oferite de IasiForum.com, gratuit, in mai putin de un minut, va rugam sa va inregistrati. Daca aveti deja un cont, va rugam sa il accesati.
( Intra in cont | Inregistrare )
![]() ![]() |
Feb 21 2009, 23:16
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 29 Joined: 18 Feb 09 From: IASi..evident Member No.: 2 |
|
|
Share on Facebook:
Share
|
|
| Reclama |
Feb 21 2009, 23:16
|
![]() Group: Workers Posts: 1 From: Iasi Member No.: 450 |
|
|
|
|
Feb 22 2009, 15:44
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 62 Joined: 20 Feb 09 Member No.: 15 |
ooo da cum sa nu fie un topic despre geografie:))
al nostru olimpic international:P sami dai si mie printrun mesaj un site unde sunt jocuri din alea cu capitale, sa vad ce stiu si eu:P |
|
|
|
Feb 28 2009, 23:52
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 29 Joined: 18 Feb 09 From: IASi..evident Member No.: 2 |
Pai..vad ca nu pre merge topicul asta...Trebuie sa facem ceva sa-l punem pe roate..
Care sunt tarile de pe glob care sunt "double-landlocked", adica el si , si nici toate statele vecine acestui stat nu au iesire la Oceanul Planetar ? Hint : sunt doar 2 tari Cine raspunde corect, castiga.....tot respectul din partea mea, cunostinte si experienta |
|
|
|
Mar 1 2009, 01:54
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 62 Joined: 20 Feb 09 Member No.: 15 |
Ar fi mai interesant daca ai da ca si recompensa niste puncte
|
|
|
|
Mar 1 2009, 19:33
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 600 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
Am tinut cont de sugestie si am facut topicul:Intrebari de cultura generala. Continuati acolo cu intrebarile, aici se discuta doar despre geografie.
-------------------- |
|
|
|
Mar 1 2009, 21:37
|
|
|
Ce frumos....cel ce rasounde e premiat cu puncte...da cel ce pune intrebarea.. ?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Time is now: 29th July 2010 - 18:49 |