Bine ati venit! Nu sunteti autentificat, ceea ce inseamna ca nu puteti posta, vota in chestionare sau vedea imaginile de pe forum. Daca doriti sa folositi toate facilitatile oferite de IasiForum.com, gratuit, in mai putin de un minut, va rugam sa va inregistrati. Daca aveti deja un cont, va rugam sa il accesati.
( Intra in cont | Inregistrare )
![]() ![]() |
Oct 27 2009, 16:04
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 26 Joined: 27 Oct 09 Member No.: 397 |
Nu va luati dupa reclamele din oras sau de pe net, ci dupa serviciile prestate. |
|
Share on Facebook:
Share
|
|
| Reclama |
Oct 27 2009, 16:04
|
![]() Group: Workers Posts: 1 From: Iasi Member No.: 450 |
|
|
|
|
Dec 5 2009, 12:14
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 03 Dec 09 Member No.: 517 |
Salves ,
Iti recomand Hotelul Ramada . Se remarca prin simplitate , combinata cu bun gust si rafinament , serviciile sunt pe masura asteptarilor. Daca te plictisesti prin camera , poti merge jos , sa bei o cafea , sa citesti un ziar sa te destinzi si sa socializezi cu lumea, sau mai stiu eu ... la The office Lounge , care este situat in incinta hotelului. Iarasi restaurantul de jos , Coloseum parca se cheama , situat la receptie iti ofera un meniu variat la preturi ok. De vreo 30 de lei mananci cele trei feluri de mancare . Ce sa iti mai zic |
|
|
|
Dec 6 2009, 00:12
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 278 Joined: 25 Apr 09 From: IASI Member No.: 117 |
Salves , Iti recomand Hotelul Ramada . Se remarca prin simplitate , combinata cu bun gust si rafinament , serviciile sunt pe masura asteptarilor. Daca te plictisesti prin camera , poti merge jos , sa bei o cafea , sa citesti un ziar sa te destinzi si sa socializezi cu lumea, sau mai stiu eu ... la The office Lounge , care este situat in incinta hotelului. Iarasi restaurantul de jos , Coloseum parca se cheama , situat la receptie iti ofera un meniu variat la preturi ok. De vreo 30 de lei mananci cele trei feluri de mancare . Ce sa iti mai zic Super review! Am vazut o oferta pentru revelion la Ramada. Costa 320 lei/persoana si pentru 35 de lei in plus poti sa ramai si la hotel in partea de noapte ramasa. Asta pentru cei care nu sunt din oras. De hotelurile din piata unirii ce parere aveti? Unirea, Traian si Astoria.. mi se par super ok, numai ca si preturile sunt pe masura. |
|
|
|
Dec 16 2009, 12:20
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 16 Dec 09 Member No.: 542 |
Eu sunt de parere ca hotelul Unirea este cel mai frumos. Cu toate ca pe dinafara pare destul de vechi (chiar e), ramane cel mai inalt si cel mai cunoscut hotel din Iasi. E amplasat chiar in Piata Unirii (si celelalte, chiar Ramada, e amplasat bine), iar panoramele de care vei avea parte daca mergi la restaurantul de la etajul 13 sau daca te cazezi undeva sus sunt superbe.
Preturile sunt pe masura... |
|
|
|
Dec 25 2009, 23:26
|
|
![]() Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 25 Dec 09 Member No.: 554 |
Hotelul Traian mi se pare unul dintre cele mai frumoase din Iaši. Ar mai fi Europa.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Time is now: 4th September 2010 - 02:50 |