Bine ati venit! Nu sunteti autentificat, ceea ce inseamna ca nu puteti posta, vota in chestionare sau vedea imaginile de pe forum. Daca doriti sa folositi toate facilitatile oferite de IasiForum.com, gratuit, in mai putin de un minut, va rugam sa va inregistrati. Daca aveti deja un cont, va rugam sa il accesati.
( Intra in cont | Inregistrare )
![]() ![]() |
Mar 7 2009, 12:52
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 600 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
-------------------- |
|
Share on Facebook:
Share
|
|
| Reclama |
Mar 7 2009, 12:52
|
![]() Group: Workers Posts: 1 From: Iasi Member No.: 450 |
|
|
|
|
Mar 10 2009, 22:10
|
|
|
Membru ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 62 Joined: 20 Feb 09 Member No.: 15 |
hmm, sunt atat de multe lucruri de vazut in Iasi:-?, cred ca ias propune sa viziteze gradina botanica( pe care o stiu eu de cand eram mic, acum cred ca sa mai schimbat:))) si Palatul Culturi, desii nam reusit sa ajung in toate salile, mia placut foarte mult:P
|
|
|
|
Apr 23 2009, 15:26
|
|
|
Membru Activ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 106 Joined: 23 Apr 09 Member No.: 116 |
Sunt locuri frumoase de vazut in Iasi ,Copoul e o locatie interesanta dar pe partea de Cultura ai ce vedea:
-teatre -muzee -monumente arhitectonice Iasiul in general este o locatie frumoasa exceptand zona industriala si alte zone infame. -------------------- |
|
|
|
Apr 25 2009, 15:17
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 278 Joined: 25 Apr 09 From: IASI Member No.: 117 |
De vizitat propriu zis nu stiu daca are chiar asa de multe.. mai bine zis ar ptuea privi.
Palatul Culturii e inchis pentru renovari, gradina botanica la fel.. tot in renovare e si mitropolia, teatrul national.. si lista poate continua. In afara de magazine si mai nou, weed shopuri, nu prea ai ce. Eu asa cred.. |
|
|
|
Apr 26 2009, 00:15
|
|
|
Membru Activ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 106 Joined: 23 Apr 09 Member No.: 116 |
Sunt foarte multe locuri care merita vizitate. Iasiul asa cum am mai spus intr-un topic este unic in tara prin incarcatura culturala si istorica.Pentru cateva sugestii propun o plimbare de la Palatul Culturii spre Trei Ierarhi, Mitropolie, Piata Unirii, Piata Eminescu, Universitatea U.A.I.C(Sala Pasilor Pierduti) , gradina Copou, Parcul Expozitiei, Gradina Botanica.
-------------------- |
|
|
|
Apr 22 2010, 00:44
|
|
![]() Membru ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 59 Joined: 30 Oct 09 From: IS, Ro Member No.: 410 |
Sunt foarte multe locuri care merita vizitate. Iasiul asa cum am mai spus intr-un topic este unic in tara prin incarcatura culturala si istorica.Pentru cateva sugestii propun o plimbare de la Palatul Culturii spre Trei Ierarhi, Mitropolie, Piata Unirii, Piata Eminescu, Universitatea U.A.I.C(Sala Pasilor Pierduti) , gradina Copou, Parcul Expozitiei, Gradina Botanica. UAIC=Universitatea Alexandru Ioan Cuza Sunt perfect de acord cu tine, insa e bun si un popas in Belfast de o bere. Mai adaug Cetatuia. Mie imi place foarte mult. -------------------- |
|
|
|
Apr 22 2010, 12:25
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 600 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
De vizitat propriu zis nu stiu daca are chiar asa de multe.. mai bine zis ar ptuea privi. Palatul Culturii e inchis pentru renovari, gradina botanica la fel.. tot in renovare e si mitropolia, teatrul national.. si lista poate continua. In afara de magazine si mai nou, weed shopuri, nu prea ai ce. Eu asa cred.. Gradina botanica poate fi vizitata acum. Programul e de la 09:00 la 20:00 iar biletul costa 3 lei. Serele sunt inchise luni si miercuri. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Time is now: 29th July 2010 - 18:57 |