Bine ati venit! Nu sunteti autentificat, ceea ce inseamna ca nu puteti posta, vota in chestionare sau vedea imaginile de pe forum. Daca doriti sa folositi toate facilitatile oferite de IasiForum.com, gratuit, in mai putin de un minut, va rugam sa va inregistrati. Daca aveti deja un cont, va rugam sa il accesati.
( Intra in cont | Inregistrare )
![]() ![]() |
Aug 31 2009, 15:42
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 601 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
Te rugam sa ne contactezi printr-un PM sau chiar in acest topic. -------------------- |
|
Share on Facebook:
Share
|
|
| Reclama |
Aug 31 2009, 15:42
|
![]() Group: Workers Posts: 1 From: Iasi Member No.: 450 |
|
|
|
|
Apr 23 2010, 23:12
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 13 Joined: 23 Apr 10 Member No.: 870 |
Salut, ma numesc Sergiu, am 15 ani si locuiesc in orasul Iasi.
Vazand acest topic, am zis sa-mi incerc sansa de a dobandi un moderator la sectiunea Timp liber. Voi rezerva macar o ora pe zi pentru acest forum ; vreau sa intretin buna desfasurare a discutiilor pe el . Multumesc anticipat ! |
|
|
|
Apr 23 2010, 23:19
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 601 Joined: 17 Feb 09 From: Iasi Member No.: 1 |
Ti-am trimis un mesaj privat.
-------------------- |
|
|
|
Aug 28 2010, 20:25
|
|
|
Nou Venit ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 06 Jul 10 From: Iași Member No.: 1,035 |
Eu pot ajuta la 'Arta si Cultura' ,îmi place muzica , webdesignul și bineînțeles și filmele.
Cu moderatul mă descurc deși platforma IPB nu o cunosc prea bine. Voi posta în fiecare zi câte ceva și vor încerca să promovez forumul. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Time is now: 4th September 2010 - 03:00 |