Bine ati venit! Nu sunteti autentificat, ceea ce inseamna ca nu puteti posta, vota in chestionare sau vedea imaginile de pe forum. Daca doriti sa folositi toate facilitatile oferite de IasiForum.com, gratuit, in mai putin de un minut, va rugam sa va inregistrati. Daca aveti deja un cont, va rugam sa il accesati.
( Intra in cont | Inregistrare )
![]() ![]() |
Oct 29 2009, 18:42
|
|
|
Senior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 278 Joined: 25 Apr 09 From: IASI Member No.: 117 |
Multe persoane hranesc animalele din fata blocului dar fara sa le ia in casa sau sa aiba grija de inmultirea lor, aceleasi persoane care le scapa din mainile hingherilor, care oricum nu prea exista. Deci, ce credeti ca se poate face pentru a mai reduce numarul lor? Nu propun sub nicio forma vreo metoda criminala, dar ducerea la un adapost sau sterilizarea lor cred ca ar fi o solutie foarte buna. Incet-incet, nu s-ar mai inmulti. |
|
Share on Facebook:
Share
|
|
| Reclama |
Oct 29 2009, 18:42
|
![]() Group: Workers Posts: 1 From: Iasi Member No.: 450 |
|
|
|
|
Oct 30 2009, 17:01
|
|
![]() Membru ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 59 Joined: 30 Oct 09 From: IS, Ro Member No.: 410 |
Anti RDS, cam acum ceva timp am dezbătut și eu problema asta pe blog și chiar în vară voiam să pun bazele unui proiect cu 2 prieteni de-ai mei. Numai că aveam nevoie de sprijinul Primăriei. Ni s-a arătat ușa. Atât și nimic mai mult ... Nu știu pentru că pare o situație fără ieșire. Se spune că se construiesc padocuri, dar rămân numai vorbe. La mine în cartier sunt atât de mulți câini încât de fiecare dată îmi iau ceva de mâncare cu mine, niște biscuiți ca să îi păcălesc cumva. Și ce mă irită pe mine este faptul că babele alea sclerozate se duc și dau de mâncare animalelor care de regulă îi mușcă pe cei care vor să își cumpere lor de mâncare, nu să se plângă că n-au pensie.
Oricum, rămâne deschisă propunerea mea și a prietenilor mei. Dacă vom demara acțiunile, vom avea nevoie de niște oameni care ne-ar spijini. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version SEO by MinervaSEO © Icelabz.net |
Time is now: 29th July 2010 - 19:01 |